BJC ADMINISTRATIVE OFFICE BUILDING
BJC ADMINISTRATIVE OFFICE BUILDING
BJC ADMINISTRATIVE OFFICE BUILDING
BJC ADMINISTRATIVE OFFICE BUILDING
BJC ADMINISTRATIVE OFFICE BUILDING
BJC ADMINISTRATIVE OFFICE BUILDING
BJC ADMINISTRATIVE OFFICE BUILDING
BJC ADMINISTRATIVE OFFICE BUILDING
BJC ADMINISTRATIVE OFFICE BUILDING
BJC ADMINISTRATIVE OFFICE BUILDING
BJC ADMINISTRATIVE OFFICE BUILDING
BJC ADMINISTRATIVE OFFICE BUILDING

BJC ADMINISTRATIVE OFFICE BUILDING

Through a combination of woven color and health-oriented graphics, the building is branded to promote a healthy work environment.

This value-driven facility consolidates existing administrative office functions currently spread across BJC Kingshighway Campus.

The architecture complements the vision and mission of the Cortex Research Park Master Plan with active street level uses and expressive and contextual building architecture.

The five-story, steel-framed building features load-bearing, architectural concrete walls through the fourth floor, with the fifth floor and the entire west elevation of the building featuring curtainwall. Curtainwall has been used strategically to highlight skyline views. The concrete walls create visual interest through horizontal and vertical shifts of colored bands creating an illusion of woven materials.

*Originally designed by Forum Studio